Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Leni Mudde gaf beroep op voor haar schipper

Leni Mudde-Hoogendijk vaart met haar man Jan op de Kempenaar Iris. Ze is oorspronkelijk van de wal en werkte twee jaar als onderwijzeres voordat ze ging varen. In haar tijd was het gebruikelijk om mee te gaan met je man. ‘Ik werd nu eenmaal verliefd op een schipper.’ Ze ontdekte dat het belangrijk is aan boord uit te zoeken welke taken je liggen, zeker als de kinderen naar het internaat gaan.

1 / 1
Leni Mudde gaf beroep op voor haar schipper

Leni Mudde gaf beroep op voor haar schipper

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook