Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zestiger wordt alsnog schipper

Hendrik Smit, schipper-eigenaar van de Madi, en zijn matroos Kees Klink hebben een bijzondere familieband. Smit wilde Klink graag als zetschipper hebben, maar het vinden van een betaalbare schippersopleiding bleek lastig. Uiteindelijk bood opleidingsinstituut Edumar uitkomst.

1 / 1
Zestiger wordt alsnog schipper

Zestiger wordt alsnog schipper

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H Van Roozendaal

    Tja het OCB had gered kunnen worden met de KOF gelden die nu opeens opduiken. Maar de heer Koning van het CBRB was waarschijnlijk vergeten dat hij die onder beheer had. OCB had een goed O&O fonds kunnen zijn die de ADN trainer, praktijk examen schipper en matroos voor een redelijke prijs had kunnen blijven aanbieden. Maar helaas gesneuveld door vasteland politiek.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook