Doorgerepareerd sleepschip economisch beste keuze

Folkert Pascal vaart met zijn vrouw Angie op duwboot-sleepschipcombinatie Sterna-Suzette. Zijn bedrijfsvoering is gericht op instandhouding en zo goed mogelijk bij de tijd houden van zijn materieel. Vorig jaar zijn de motoren gereviseerd en onlangs zijn nieuwe luiken besteld. De toekomst van zijn combinatie ziet er volgens Folkert nu beter uit dan in 2013, toen hij ook al eens in de krant stond.

Doorgerepareerd sleepschip economisch beste keuze

Schipper Pascal ergert zich aan extreme boetes voor futiliteiten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Doorgerepareerd sleepschip economisch beste keuze | Schuttevaer.nl

Doorgerepareerd sleepschip economisch beste keuze

Folkert Pascal vaart met zijn vrouw Angie op duwboot-sleepschipcombinatie Sterna-Suzette. Zijn bedrijfsvoering is gericht op instandhouding en zo goed mogelijk bij de tijd houden van zijn materieel. Vorig jaar zijn de motoren gereviseerd en onlangs zijn nieuwe luiken besteld. De toekomst van zijn combinatie ziet er volgens Folkert nu beter uit dan in 2013, toen hij ook al eens in de krant stond.

Doorgerepareerd sleepschip economisch beste keuze

Schipper Pascal ergert zich aan extreme boetes voor futiliteiten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer