Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tankvaart komt in actie na Watersnoodramp 1953

De overstromingsramp die zich op 1 februari 1953 in Zuidwest-Nederland voltrok leidde gek genoeg tot een enorm gebrek aan water in het rampgebied. Drinkwater wel te verstaan. Al het water op Schouwen-Duiveland was volslagen ondrinkbaar geworden. Maar er kwam hulp; van de binnenvaart.

1 / 1
Tankvaart komt in actie na Watersnoodramp 1953

Tankvaart komt in actie na Watersnoodramp 1953

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook