Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Roeiers ‘Havenmannen van het Jaar’

‘Havenmannen van het jaar’, roept een groot spandoek aan de gevel van het roeierskantoor op Heijplaat in Rotterdam. Eigenlijk kreeg alleen voorzitter Erik de Neef van de Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) begin januari het predicaat. ‘Maar we hebben dit met elkaar bereikt.’

1 / 1
Roeiers ‘Havenmannen van het Jaar'

Roeiers ‘Havenmannen van het Jaar'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook