Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Res Nova hit op Airbnb

Als charterschip in het winterseizoen toch inkomsten binnenkrijgen? Verhuur het als Bed & Breakfast via Airbnb. Maarten van Nieuwland volgt met zijn Res Nova in Zwartsluis het voorbeeld van collega’s in Amsterdam. En de interesse is meteen groot. ‘In drie weken Airbnb heb ik al vijf weekenden verhuurd’, vertelt Van Nieuwland, die sinds 2005 eigenaar is van de tjalk uit 1895.

1 / 1
Res Nova hit op Airbnb

Res Nova hit op Airbnb

Chartertjalk als Bed & Breakfast-locatie in Zwartsluis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • R Dragt

    mooi dat er een lampje is gaan branden. Dit is misschien wel DE manier om de nederlandse markt ook voor zeilvakanties te bereiken. Het is toch vreemd dat de “profeet”in eigen land niet wordt gezien. Op deze ( leuke) manier maken veel Nederlanders kennis met het varend ‘erfgoed’waar je de Res Nova best toe mag rekenen. Maarten Goed bezig!! Reint Dragt ( MPS Fleur, vanaf 1985 tm 1999 Res Nova)

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook