Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Genoeg omzet met onze extra tonnen’

Toen de crisis zich in de zeilchartervaart deed gevoelen, besloten Peter en Majella van Veen in de vrachtvaart te gaan. Ze verkochten hun klipper Nieuwe Maen en kochten een verlengde spits, die ze Aquaticus noemden. ‘We dachten dat het een heel besloten wereld was waar je moeilijk tussenkomt.’

1 / 1
'Genoeg omzet met onze extra tonnen'

'Genoeg omzet met onze extra tonnen'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook