Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Veel geld verdienen is niet interessant’

Bud Geldhoff en Geeske Wilms kochten vorig jaar september de spits Rétif, een ‘Straatsburger’ in nagenoeg originele staat. Niet omdat ze schippers willen zijn, maar omdat ze niet geloven in het leven aan de wal. Desalniettemin nemen ze het schippersberoep zeer serieus, maar wel op hun eigen manier. ‘Wij doen dit vanuit een soort idealisme.’

1 / 1
‘Veel geld verdienen is niet interessant'

‘Veel geld verdienen is niet interessant'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook