Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opgroeien in groot gezin

Naast aandacht voor de nieuwste techniek is er op Maritime Industry ook aandacht voor de mens in de binnenvaart. Bijvoorbeeld op de stand het Welzijn van Schipperskinderen, waar zes organisaties zich gezamenlijk presenteren. Juzt, een van die zes, biedt kleinschalige gezinsopvang voor onder andere schipperskinderen.

1 / 2
Opgroeien in groot gezin

Opgroeien in groot gezin

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook