Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verrekijker nog steeds onmisbaar

Elke vijf seconden werpt de vuurtoren een lichtbundel op de Noord- en Waddenzee en Terschelling. Onder het lampenhuis, op 55 meter hoogte, huist de verkeerscentrale Brandaris. Twee paar ogen speuren daar zeven dagen in de week en 24 uur per dag het water af om het scheepvaartverkeer in goede banen te leiden.

1 / 1
Verrekijker nog steeds onmisbaar

Verrekijker nog steeds onmisbaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook