Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Amsterdamse cineasten maken documentaire over spitsenvaart

Documentairemakers Jascha de Wilde en Ben Hendriks zijn bezig met de voltooiing van een film over de spitsenvaart. Ze raakten enthousiast nadat ze bij toeval met een spitsenschipper in aanraking kwamen. Het resultaat is een film over de kleinste vorm van binnenvaart door de haarvaten van het Europese vaarwegennet.

1 / 1
Amsterdamse cineasten maken documentaire over spitsenvaart

Amsterdamse cineasten maken documentaire over spitsenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook