Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

De laatste generatie

Het klassieke gezinsbedrijf in de binnenvaart is aan zijn laatste generatie bezig. Dat verwachten veel schippersvrouwen. Ze gaan er vanuit dat de volgende generatie kiest voor een andere exploitatiewijze, om dat de benodigde voorzieningen om met man, vrouw en kinderen te varen steeds vaker ontbreken en het veel energie kost alles te combineren. Schuttevaers varende correspondent Henriette Driesen-Joanknecht polste de meningen.

1 / 1
De laatste generatie

De laatste generatie

Veel onvrede onder schippersvrouwen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.G.J. van Maren

    mooi artikel, Waarom altijd mee tekenen als partner, ik vertrouw mijn vrouw meer dan een bank of verzekering. en ik ben blij dat mijn vrouw mij vertrouwd, mocht mijn schip onder water komen dan begin ik een maand later op het of een schip van mijn vrouw ­čśë vandaag zijn de ge├»nvesteerde bedragen zo groot dat vrijetijd varen eigenlijk gewoon zou moeten kunnen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook