Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Varen met alleengaanden specialiteit Bontekoe

Sinds twee jaar heeft de tweemastklipper Bontekoe een nieuwe eigenaar na zes jaar te koop te hebben gestaan. Naast het varen voor Naupar, wordt met meerdaagse vaartochten voor alleengaanden geprobeerd een nieuwe markt aan te boren. ‘We willen meer service bieden, maar ook hogere prijzen vragen, anders komen we niet vooruit.’

1 / 1
Varen met alleengaanden specialiteit Bontekoe

Varen met alleengaanden specialiteit Bontekoe

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook