Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Weer naar zee (9): Nieuw vaargebied

We slaan een weekje over en de wereld van stagiair Wander ziet er alweer heel anders uit. De Tucana bevindt zich intussen in de Finse Golf, onderweg naar Stettin in Polen, terwijl ze bij de laatste berichtgeving nog vuilnis moest laden in Ierland.

1 / 2
Weer naar zee (9): Nieuw vaargebied

Weer naar zee (9): Nieuw vaargebied

De vuilnisbalen worden in twee dagen geladen in Limerick. Daar wordt ook de eerste barbecue van het jaar aangericht op het achterdek en zijn de officieren van de Tucana nog wezen buurten aan boord van de VeKa-Bijlsma Trader Jade uit 2010 (88,95 x 11,80 x 5 meter, 3250 ton) van kapitein-eigenaar Fabian de Jonge uit Amsterdam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook