Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Weer naar zee (6): Garbage trade

De Tucana lijkt in de ‘garbage trade’ terecht te zijn gekomen. Na een reis met afval van Cork naar Delfzijl, is zondag een vuilnisreis van Waterford naar Delfzijl afgerond. En er staat alweer een volgende op de planning.

1 / 2
Weer naar zee (6): Garbage trade

Weer naar zee (6): Garbage trade

De bemanning bracht bijna een week door in het Ierse Waterford. Er werd zowel gelost als geladen, maar daar zaten een weekend en St. Patrick’s Day, een nationale feestdag, tussen. De festiviteiten vielen stagiair Wander tegen. Een optochtje van niks. Maar een week in de haven blijkt toch ook zomaar een flinke hap uit de stagevergoeding te nemen. Een terrasje hier, een hapje daar, we kennen dat wel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.C Hagens

    st Patricks Day, had
    je toch nog een gedachte aan thuis Wander.
    Leuk dat je eerste verslagen goed zijn, persoonlijk lijke mij de stabiliteits berekeningen het moeilijkst.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook