Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Gratis walstroom voor Spardera

Het beheer van de walstroomkasten in Amsterdam en Rotterdam is 1 januari overgegaan van Utilliq naar Cofely en Park-line. Niet zonder problemen, zo ondervond de Duitse schipper Hans Nollert van het Neckarschiff Spardera.

1 / 1
Gratis walstroom voor Spardera

Gratis walstroom voor Spardera

Ander type walstroomkast op komst in Amsterdam en Rotterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • A. le Cessie

    Wat een log bedrijf, dat walstroom gebeuren. Het is geen wonder dat walstroom duur is, ik ben er overigens wel een groot voorstander van. Hoeveel veranderingen allen in de service verlening hebben we al gehad; GTI, Youlz en dacht ik EMS. De grootste fout die ze hebben gemaakt is in een aantal kasten de aardlek schakelaar voor de gebruiker onbereikbaar te maken. Ik weet dat als je op een zondag een storing meld en er een oproep monteur komt dat inclusief de kilometer vergoeding kan oplopen tot ca. eu. 400,00. Maar dan heeft hij natuurlijk wel da aardlek gereset. Het ergste was natuurlijk dat bij het melden van een storing, je het hele bandje af moest luisteren,lokale telefoontarief + een aantal eurocenten per minuut voor Walstroom.Als je dan iemand aan de lijn had wwerd er gelijk gesuggereerd dat het aan je eigen installatie lag. Walstroom is goed maar de uitvoerende instantie is een burokratische instantie. Daar schreeuwt het om verbetering.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook