Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Hotelleven’ zwaarder voor Vierdaagselopers dan hitte

De warmte heeft de 100 varende of met de scheepvaart verbondenlopers op de 98ste Nijmeegse Vierdaagse nauwelijks gehinderd. Maar een deel had wel last van de naweeën van het gezellige leven aan boord van een van de gelegenheids-hotelschepen in de vorm van in Nijmegen liggende vrachtschepen, waarvan bemanningsleden meeliepen en waarop bekenden konden slapen.

1 / 1
‘Hotelleven' zwaarder voor Vierdaagselopers dan hitte

‘Hotelleven' zwaarder voor Vierdaagselopers dan hitte

Willeke van Loon (Dortsman) en Monique de Haan-Bosman (Shalimar) wandelen nog voor de middag de verzorgingstent van het KSCC binnen. Willeke zit er helemaal doorheen. Ze vertelt dat ze last heeft van de warmte, maar dat is niet het grootste probleem. Ze slaapt met zeven anderen in ‘hotel’ Favoriet. Het leven in dat hotel is behoorlijk ‘intensief’. ‘Het is een goed hotel, waar je weinig slaapt. Maar het is van alle gemakken voorzien. We hebben zelfs een waterscooter.’ Bij navraag blijkt hotelier Joop den Haan de enige te zijn die na een dag wandelen nog behoefte heeft aan een waterscooter.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook