Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kerkschip Sint-Jozef krijgt facelift

Het Antwerpse Kerkschip Sint-Jozef wordt dit jaar voor circa 350.000 euro gerenoveerd. De vzw Apostolaat der Schippers in Antwerpen heeft hiervoor van de Vlaamse regering subsidie gekregen. De overheid betaalt 80% van de kosten voor de aanpassingen aan het varend erfgoed.

1 / 3
Kerkschip Sint-Jozef krijgt facelift

Kerkschip Sint-Jozef krijgt facelift

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook