Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gamba’s en champagne onder de Eiffeltoren

Jan en Diana Bogaers-Hofman gaven hun goede banen aan de wal op om in de spitsenvaart te gaan. De ELV hielp hen op weg bij het halen van de vaartijd, maar de aanschaf van hun schip verliep minder soepel. ‘Als er wat kapot ging dan zeiden we: en we hadden zo’n mooi huis en zo’n goede baan!’

1 / 1
Gamba's en champagne onder de Eiffeltoren

Gamba's en champagne onder de Eiffeltoren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook