Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Zware Jongens’ in IJmuider museum

Het IJmuider Zee- en Havenmuseum ‘de Visserijschool’ in IJmuiden opent vrijdag 21 februari een fototentoonstelling over de wereld van zware-ladingrederij BigLift in Amsterdam. De meest foto’s zijn gemaakt door de bij Schuttevaerlezers als Zware Kees bekende kapitein Kees Wiersum.

1 / 2
'Zware Jongens' in IJmuider museum

'Zware Jongens' in IJmuider museum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook