Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Binnenvaartgroep Nederland (BGN) online

De eind februari opgerichte Binnenvaartgroep Nederland (BGN) heeft sinds kort een eigen website. De website heeft als bedoeling ondernemers te informeren en op de hoogte te houden van actueel maritiem nieuws.

1 / 1
 Binnenvaartgroep Nederland (BGN) online

Binnenvaartgroep Nederland (BGN) online

De BGN heeft als doel het bundelen van inkoopkracht bundelen om commercieel voordeel te bewerkstelligen, het creëren van een overlegorgaan, betere informatievoorziening, belangenbehartiging tot stand brengen en de de onderlinge betrokkenheid vergroten.

Het overgrote merendeel van de groep maakt de laatste jaren gebruik van alle faciliteiten van de VCU. Vandaar dat deze coöperatieve een faciliterende rol inneemt binnen de BGN. De VCU is een organisatie voor de toelevering en ontwikkeling van de professionele beroepsvisserij in binnen- en buitenland, naast maritieme bedrijven zoals kust- en binnenvaart, baggerindustrie en industriële ondernemingen.

   

Reacties (1)
  • Caroline de Ruiter

    Mooi initiatief denk ik. Met het voornemen een stand af te huren op de beurs in november om eens te proberen éénheid te krijgen in de BINNEN vaart. Iedereen roept wel géén twee schippers zijn het eens, maar ik vraag me af moet dit en is dit eigenlijk wél zo?
    Caroline de Ruiter

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook