Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Heerema schenkt 15.000 euro aan Sailing Kids

Heerema Vlissingen, een van de drie fabricagewerven van Heerema Fabrication Group (HFG), heeft vorige week 15.000 euro geschonken aan Stichting Sailing Kids. Met het geld is het mogelijk zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes te laten zeilen. Heerema deed de schenking uit haar fonds Veilig Werken Voor Goede Doelen.

1 / 1
Heerema schenkt 15.000 euro aan Sailing Kids

Heerema schenkt 15.000 euro aan Sailing Kids

Zaterdagochtend vond de officiële overhandiging van de schenking plaats aan boord van de Meridiaan. In het bijzijn van de kinderen overhandigde Heerema Vlissingen de cheque aan Ruud Stam, oprichter van Stichting Sailing Kids. Met dit bedrag worden twee afvaarten gesponsord met de tweemast klipper de Meridiaan. De komende week gaan de kinderen al op het IJsselmeer varen. De Meridiaan is van alle gemakken voorzien. Door de aanwezige helpende en deskundige handen, zoals verpleegkundige, arts en activiteitenbegeleiders, wordt het voor alle gezinsleden genieten van een welverdiende week van rust en ontspanning.

Heerema deed de donatie aan de Stichting Sailing Kids ter bevordering van de veiligheid, milieu en gezondheid. HFG beschouwt maatschappelijk verantwoord ondernemen als een onderdeel van de bedrijfsvoering en wil hierin haar sociale verantwoordelijkheid nemen. De donatie is hier een goed voorbeeld van. Door middel van de aansporingsregeling Veilig werken voor goede doelen stimuleert HFG samen met haar klanten de veiligheid binnen de organisatie door veilig werken te belonen. Met het initiatief ondersteunt Heerema jaarlijks diverse goede doelen in Nederland.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook