Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kleine fouten leiden tot dodelijke val in ruim Fortunagracht

DEN HAAG 

Een verwijderd tussendek, een op deur die op slot had moeten zijn en uitgeschakelde ruimverlichting. Dat waren de ingrediënten voor een dodelijk ongeluk op het zeeschip Fortunagracht van twee jaar geleden. Een Filipijnse matroos viel 12 meter naar beneden in het ruim. Hij overleed dezelfde dag in een ziekenhuis aan zijn verwondingen. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) deed onderzoek.

1 / 3
De Fortunagracht (Foto OVV)

De Fortunagracht (Foto OVV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook