Nieuwbouw

Eerste zes ÈTA 6700 coasters komen uit China

De Chinese scheepsbouwer Taizhou Sanfu Ship Engineering aan de Yangtze gaat zes coasters van het type ÈTA 6700 bouwen voor de rederij ÈTA Shipping in Leeuwarden. De geplande opleverdatum voor het eerste schip is tweede kwartaal 2025. De rest volgt met een interval van twee maanden.

Het nieuwe ontwerp van de Èta 6700 waarvan er in eerste instantie zes worden gebouwd. Het schip is energiezuiniger geworden en de brug is van het achter- naar het voorschip verplaatst. Artist's impression ÈTA Shipping

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Eerste zes ÈTA 6700 coasters komen uit China | Schuttevaer.nl
Nieuwbouw

Eerste zes ÈTA 6700 coasters komen uit China

De Chinese scheepsbouwer Taizhou Sanfu Ship Engineering aan de Yangtze gaat zes coasters van het type ÈTA 6700 bouwen voor de rederij ÈTA Shipping in Leeuwarden. De geplande opleverdatum voor het eerste schip is tweede kwartaal 2025. De rest volgt met een interval van twee maanden.

Het nieuwe ontwerp van de Èta 6700 waarvan er in eerste instantie zes worden gebouwd. Het schip is energiezuiniger geworden en de brug is van het achter- naar het voorschip verplaatst. Artist's impression ÈTA Shipping

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer