Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Engelse vlagkotter PH-63 Soli Deo Gloria droog voor schroefreparatie

IJMUIDEN

De PH-63 Soli Deo Gloria van De Boer uit Urk moest worden drooggezet vanwege schroefschade, die al voor Kerstmis was opgelopen. Daarom stoomde de boomkorkotter deze week van haar thuishaven Harlingen naar IJmuiden waar de 44,98 meter lange kotter op één van de hellingen werd getrokken van Scheepswerf Van Laar.

1 / 1
Eén van de grootste Engelse vlagkotters op het droge. (Foto Bram Pronk)

Eén van de grootste Engelse vlagkotters op het droge. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook