Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwbouwer wacht op bemanning

DEN OEVER  

De nieuwe boomkorkotter BM-100, die Luyt bouwde voor Waterdance Ltd. uit het Engelse Exeter, is al een tijdje klaar, maar kan nog niet weg uit Den Oever. Het wachten is op de bemanning uit Engeland die door het coronavirus vooralsnog niet mag reizen waardoor het schip dus ook niet visklaar kan worden gemaakt.

1 / 1
De nieuwe BM-100 aan de afbouwkade in Den Oever waar het schip al een  maand wacht op haar bemanning. (Foto Bram Pronk)

De nieuwe BM-100 aan de afbouwkade in Den Oever waar het schip al een  maand wacht op haar bemanning. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook