Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Reuzenzuiger te water bij Royal IHC

KRIMPEN AAN DEN IJSSEl

De eerste van twee zeer grote snijkopzuigers, de Mohab Mameesh, is vrijdagmiddag 15 mei bij Royal IHC in Krimpen aan den IJssel te water gelaten. De zuiger is bestemd voor de Egyptische Suez Canal Authority en het zusterschip volgt later dit jaar. Na de tewaterlating is de zuiger aan de afbouwkade van de werf afgemeerd.

1 / 1
Reuzenzuiger IHC Mohab Mameesh - Foto PAS Publicaties

Reuzenzuiger IHC Mohab Mameesh - Foto PAS Publicaties

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook