Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitse werven Lürssen en German Naval Yards fuseren

BREMEN/KIEL

De Duitse scheepswerven Lürssen en German Naval Yards (GNY) zijn het eens geworden over een fusie waar het gaat om de marine scheepsbouw. Dat hebben ze woensdag 13 mei bekendgemaakt. Op die manier willen beide werven binnen Europa een blok kunnen vormen. 

1 / 1
De German Naval Yards in Kiel. (Archieffoto EPA / Focke Strangmann)

De German Naval Yards in Kiel. (Archieffoto EPA / Focke Strangmann)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook