Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC bouwt wereldwijd

KINDERDIJK  

Dat er regelmatig baggerschepen bij Royal IHC in Kinderdijk en Krimpen aan den IJssel van stapel lopen, is bekend. Minder zichtbaar is het indrukwekkende aantal schepen dat wereldwijd op buitenlandse werven voor Royal IHC worden gebouwd.

1 / 1
De sleephopperzuiger River Thames tijdens haar eerste proeftocht. (Foto Deme)

De sleephopperzuiger River Thames tijdens haar eerste proeftocht. (Foto Deme)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook