Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechter veegt boete voor Oasis of the Seas van tafel

DEN HAAG

Royal Carribean Cruise Ltd. (RCCL) hoeft de boete van 992.000 euro die de Inspectie SZW in 2014 oplegde aan de rederij niet te betalen. De rechtbank in Den Haag heeft het bezwaar van RCCL tegen de boete gegrond verklaard. 

1 / 1
‘De uitspraak van de rechter biedt duidelijkheid voor opdrachtgevers en werven’, zegt NMT-voorzitter Bas Ort. De Oasis of the Seas mocht eigen mensen aan het werk zetten bij onderhoudswerk op de Keppel Verolme-werf in 2014. (Archieffoto Keppel Verolme)

‘De uitspraak van de rechter biedt duidelijkheid voor opdrachtgevers en werven’, zegt NMT-voorzitter Bas Ort. De Oasis of the Seas mocht eigen mensen aan het werk zetten bij onderhoudswerk op de Keppel Verolme-werf in 2014. (Archieffoto Keppel Verolme)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.G. Smeding

    Koolmees had de mogelijkheid om de boete van tafel te vegen. Hij deed het niet. En dat heeft heel wat manuren gekost. Eindelijk een rechter met gezond verstand.

  • elzinga

    Better let as net.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook