Rechter veegt boete voor Oasis of the Seas van tafel

Royal Carribean Cruise Ltd. (RCCL) hoeft de boete van 992.000 euro die de Inspectie SZW in 2014 oplegde aan de rederij niet te betalen. De rechtbank in Den Haag heeft het bezwaar van RCCL tegen de boete gegrond verklaard. 

‘De uitspraak van de rechter biedt duidelijkheid voor opdrachtgevers en werven’, zegt NMT-voorzitter Bas Ort. De Oasis of the Seas mocht eigen mensen aan het werk zetten bij onderhoudswerk op de Keppel Verolme-werf in 2014. (Archieffoto Keppel Verolme)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Rechter veegt boete voor Oasis of the Seas van tafel | Schuttevaer.nl

Rechter veegt boete voor Oasis of the Seas van tafel

Royal Carribean Cruise Ltd. (RCCL) hoeft de boete van 992.000 euro die de Inspectie SZW in 2014 oplegde aan de rederij niet te betalen. De rechtbank in Den Haag heeft het bezwaar van RCCL tegen de boete gegrond verklaard. 

‘De uitspraak van de rechter biedt duidelijkheid voor opdrachtgevers en werven’, zegt NMT-voorzitter Bas Ort. De Oasis of the Seas mocht eigen mensen aan het werk zetten bij onderhoudswerk op de Keppel Verolme-werf in 2014. (Archieffoto Keppel Verolme)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer