Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jachtbouwer Jac. Linssen sr. overlijdt

MAASBRACHT

Op 98-jarige leeftijd is donderdag 19 maart Jac. Linssen sr. overleden, oprichter van Linssen Yachts in Maasbracht.

1 / 1
Scheepstimmerman Jac. Linssen ziet in 1949 kansen in de meer dan tweehonderd door oorlogsgeweld zwaar beschadigde vrachtschepen die in Maasbracht te liggen wachten op reparatie. Machinale Houtbewerking St. Jozef is een feit. (Foto Linssen Yachts)

Scheepstimmerman Jac. Linssen ziet in 1949 kansen in de meer dan tweehonderd door oorlogsgeweld zwaar beschadigde vrachtschepen die in Maasbracht te liggen wachten op reparatie. Machinale Houtbewerking St. Jozef is een feit. (Foto Linssen Yachts)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook