Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe bevoorrader marine komt later en wordt duurder

DEN HELDER

De nieuwe tanker/bevoorrader Zr.Ms. Den Helder voor de Koninklijke Marine komt twee jaar later in dienst dan gepland en gaat bijna 50 miljoen euro meer kosten. Het contract voor de bouw is woensdag 19 februari in Den Helder aan boord van het logistieke ondersteuningsvaartuig Zr.Ms. Karel Doorman A 833 ondertekend door Defensie en Damen Schelde. Aan de bouw gaan meer dan 100 Nederlandse bedrijven meewerken.

1 / 1
Artist's impression van CSS Zr.Ms. Den Helder A 334. (Afbeelding Damen)

Artist's impression van CSS Zr.Ms. Den Helder A 334. (Afbeelding Damen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook