Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitsland besteedt schepen marine niet meer Europees aan

BERLIJN

Het Duitse kabinet heeft besloten in de toekomst de nieuwbouw van marineschepen niet meer Europees aan te besteden. Het voorstel daartoe was al enige tijd in behandeling, maar kreeg een ‘duw in de rug’ na de aanbesteding van de vier MKS 180 fregatten, een opdracht die een consortium onder leiding van Damen Shipyards in de wacht sleepte. Met de opdracht is 5,3 miljard euro gemoeid.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook