Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen levert tiende marineschip van Sigma-klasse aan Mexico

SALINA CRUZ 

Opnieuw is Damen erin geslaagd een eigen scheepsontwerp tot wereldwijd succes te maken. Nu op het gebied van marinebouw. Na eerst tientallen patrouillevaartuigen voor verschillende naties te hebben ontworpen en gebouwd, is het nu de beurt aan de Sigma-klasse fregatten en korvetten.

1 / 1
Het tiende Sigma-klasse schip, het fregat ARM Reformador, op proeftocht. (Foto Damen)

Het tiende Sigma-klasse schip, het fregat ARM Reformador, op proeftocht. (Foto Damen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook