Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

De Hoop levert eerste missieschip Nigeria op

LOBITH

Vlak voor de jaarwisseling heeft Scheepswerf De Hoop het eerste hybride aangedreven, multifunctionele patrouillevaartuig van een serie van twee opgeleverd aan het Israëlische beveiligingsbedrijf Blue Octagon. Dit bedrijf gaat het vaartuig in opdracht van de Nigeriaanse overheid inzetten voor de beveiliging van schepen en vaargebieden tegen piraten.

1 / 1
Scheepswerf De Hoop heeft vlak voor de jaarwisseling de DB Abuja opgeleverd. (Foto De Hoop)

Scheepswerf De Hoop heeft vlak voor de jaarwisseling de DB Abuja opgeleverd. (Foto De Hoop)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook