Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Meyer levert weer schip te laat op

TURKU

De Meyer Werft in het Finse Turku gaat het nieuwste schip voor Carnival Cruises, de Mardi Gras, maanden later dan afgesproken opleveren. Sinds de werf schepen bouwt die door LNG worden aangedreven is nog geen nieuw schip op tijd opgeleverd.

1 / 1
Na de Tallink LNG Shuttle Megastar in 2017 laat de doop van Mardi Gras bij Meyer Turku nog even op zich wachten. (Foto Meyer Werft)

Na de Tallink LNG Shuttle Megastar in 2017 laat de doop van Mardi Gras bij Meyer Turku nog even op zich wachten. (Foto Meyer Werft)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook