Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

NMT: ‘Duikbootuitstel gemiste kans voor eigen industrie’

ROTTERDAM / DEN HAAG

Het kabinet maakt nog geen keuze wie de vier nieuwe onderzeeboten voor de marine mag bouwen. Tot teleurstelling van scheepsbouw-brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT). Nog steeds zijn drie van de vier consortia in de race voor het miljardenproject: Naval Group/IHC, Saab-Kockums/Damen en Thyssen Krupp Marine Systems. 

1 / 1
Vicepremier Hugo de Jonge gaat ervan uit dat dit kabinet nog beslist over de keuze van de bouwer van vier onbderzeeboten. (Foto Koen van Weel, ANP)

Vicepremier Hugo de Jonge gaat ervan uit dat dit kabinet nog beslist over de keuze van de bouwer van vier onbderzeeboten. (Foto Koen van Weel, ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook