Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

De Nul bestelt er nog een windturbine-kraanschip bij

HOFSTADE

Terwijl het eerste megawindturbine-installatievaartuig Voltaire nog niet eens is opgeleverd, heeft de Belgische baggeraar Jan De Nul een nog groter installatievaartuig besteld. Dit kraanschip gaat Les Alizés heten en wordt in april 2022 door de Chinese CMHI-werf in Haimen opgeleverd.

1 / 1
Artist's impression van het megahefschip Les Alizés dat Jan De Nul in China laat bouwen. (Afbeelding Jan De Nul)

Artist's impression van het megahefschip Les Alizés dat Jan De Nul in China laat bouwen. (Afbeelding Jan De Nul)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook