Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hull Vane voor minder golven nieuwe P41

GORINCHEM

De P41, het nieuwe patrouillevaartuig van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid in Vlissingen, is vrijdag 29 november bij scheepswerf Damen Shipyards in Gorinchem gedoopt. De doop van het vaartuig, type Stan Patrol 2506, werd verricht door mevrouw Latooij, echtgenote van een van de medewerkers van de standplaats Vlissingen.

1 / 1
Bij hoge snelheid zorgt een Hull Vane op de P41 voor minder golven. (Foto Landelijke Eenheid)

Bij hoge snelheid zorgt een Hull Vane op de P41 voor minder golven. (Foto Landelijke Eenheid)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook