Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Brandschade aan ‘Ark van Noach’ niet vergoed

ROTTERDAM

Scheepswerf Geertman in Zwartsluis is niet aansprakelijk voor de schade die is ontstaan aan de Verhalenark door brand tijdens werkzaamheden op de werf. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam uitgesproken in een geding dat was aangespannen door eigenaar Bigship BV.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • elzinga

    Goed lezen Mieke.

  • Mieke Kuipers, ms Hensie

    De rechter zal misschien wel gelijk hebben maar ik vind het toch een vreemd verhaal.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook