Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Johnson helpt scheepsbouw VK met order 1,4 miljard

LONDEN

Het Britse consortium Babcock heeft een grote opdracht gekregen om nieuwe schepen voor de Britse marine te bouwen. Het gaat om vijf fregatten van het Type 31 van 280 miljoen euro elk. De opdracht is volgens premier Boris Johnson onderdeel van zijn beleid ‘de scheepsbouw terug naar huis’ te halen.

1 / 1
Babcock’s Type 31 fregatten worden volledig in het Verenigd Koninkrijk gebouwd. (Beeld: Babcock)

Babcock’s Type 31 fregatten worden volledig in het Verenigd Koninkrijk gebouwd. (Beeld: Babcock)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • K Hubbers

    Daar doet tie toch goed aan om der eigen geld in hun eigen land te besteden, zou Nederland voorbeeld aan kunnen nemen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook