Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Casco’s naar de Waalhaven

ROTTERDAM

De nieuwe ponton H-401, beladen met achttien in China gebouwde casco’s voor duwbakken, tankers, container- en drogeladingvaartuigen, is vrijdag 16 augustus op de Tweede Maasvlakte via de float-off methode gelost van het zwaartransportschip Black Marlin van Boskalis.

1 / 1
De havenslepers Smit Hudson en Smit Cheetah slepen de ponton H-401 met 18 casco’s naar de Waalhaven in Rotterdam. (Foto PAS Publicaties)

De havenslepers Smit Hudson en Smit Cheetah slepen de ponton H-401 met 18 casco’s naar de Waalhaven in Rotterdam. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook