Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

10XL toont SLO3P, de eerste 3D-geprinte elektrische sloep

SNEEK 

10XL presenteert tijdens de 84e Sneekweek de eerste duurzame 3D geprinte elektrische sloep ter wereld, de SLO3P. De sloep is gemaakt van gerecycled kunststof uit Friesland, is zes meter lang en wordt elektrisch aangedreven door een elektrische installatie van De Stille Boot uit Heeg.

1 / 2
De SLO3P is zes meter lang en wordt elektrisch aangedreven door een elektrische installatie van De Stille Boot uit Heeg. (Foto 10XL)

De SLO3P is zes meter lang en wordt elektrisch aangedreven door een elektrische installatie van De Stille Boot uit Heeg. (Foto 10XL)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook