Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Scheepswerf Titanic bijna ten onder’

BELFAST

De Noord-Ierse scheepswerf, waar in 1912 de Titanic van stapel liep, staat op het punt failliet te gaan. Harland and Wolff Heavy Industries bouwde na de Titanic-ramp nog jaren schepen, maar legde zich later meer toe op windturbines en het repareren van schepen en olieplatformen. Het bedrijf heeft alle resterende 130 medewerkers boventallig verklaard, meldden Britse media.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook