Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC duikt dieper in de rode cijfers

KINDERDIJK

Maritiem concern Royal IHC is vorig jaar dieper in de rode cijfers gedoken. Het bedrijf kampte met kostenoverschrijdingen bij een aantal ‘uitdagende’ projecten. Wegens moeilijke marktomstandigheden zette IHC afgelopen jaren al een streep door honderden arbeidsplaatsen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Bob Vink

    dat laatste is waar Hansje, zal ook het probleem zijn. Misschien tijd om de scheepsbouw consequent uit te besteden en volledig in te zetten op ontwerp en inbouw van bagger- en offshoretechnieken.

  • p maljaars

    wel slim om altijd mensen te ontslaan.Het stikt tenslotte van de vaklui in Nederland.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook