Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Multraship neemt groene sleper over van Damen

TERNEUZEN

De bekende groene havensleper Bis Viridis van scheepsbouwer Damen is overgedaan aan Multraship Towage & Salvage en herdoopt in Multratug 6. Het is volgens Damen de eerste Europese havensleepboot met een conventionele voortstuwing die voldoet aan de IMO Tier III regelgeving.

1 / 1
De Damen RSD Tug 2513 Bis Viridis als Multratug 6 aan het proefvaren op het Haringvliet. (Foto PAS Publicaties/L. v.d. Meijden)

De Damen RSD Tug 2513 Bis Viridis als Multratug 6 aan het proefvaren op het Haringvliet. (Foto PAS Publicaties/L. v.d. Meijden)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook