Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Dubbele tewaterlating bij GS Yard

WATERHUIZEN

GS Yard aan het Winschoterdiep in Waterhuizen zette vrijdag 14 juni het jaarlijkse ‘Sommerfest’ extra luister bij met de tewaterlating van twee nieuwe binnenvaartschepen. Scheepswerf Waterhuizen heeft zes binnenvaartschepen in portefeuille Groot ‘Sommerfest’ voor personeel en genodigden Door Henk Zuur Het eerste, het casco van de dubbelwandige Sunrisetanker Tom Burmester (bouwnummer 199, 85 x 9,60…

1 / 2
Van rechts naar links: Arne Glüsing (opdrachtgever voor de bouw van de Fee), zijn dochters Finja en Jana en de directieleden van GS Yard Christian Hochbein en Daniel Gausch. (Foto Henk Zuur)

Van rechts naar links: Arne Glüsing (opdrachtgever voor de bouw van de Fee), zijn dochters Finja en Jana en de directieleden van GS Yard Christian Hochbein en Daniel Gausch. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook