Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maaskant lost Turkse fouten UK-297 Lotte Rosalie op

STELLENDAM

De boomkorkotter UK-297 Lotte Rosalie van Dutch Flatfish BV op Urk heeft onlangs een geslaagde proefvaart gemaakt op het Haringvliet. De kotter was eigendom van Dadas Zeevisgroothandel op Urk, dat het schip als guardvessel Marsdiep had gekocht.

1 / 1
De UK-297 Lotte Rosalie verlaat de Binnenhaven van Stellendam voor de proefvaart op het Haringvliet. (Foto Bram Pronk)

De UK-297 Lotte Rosalie verlaat de Binnenhaven van Stellendam voor de proefvaart op het Haringvliet. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook