Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Omzet scheepsbouw 400 miljoen euro hoger naar 7,3 miljard

Bij veel van de ruim 100 Nederlandse scheepswerven en 800 maritieme toeleveranciers staan de prijsniveaus onder druk, maar de omzet in 2018 steeg licht. Dat meldde brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT) donderdag 16 mei op de netwerkbijeenkomst bij Veth Propulsion in Papendrecht.

1 / 2
Koningin Maxima opende donderdag 16 mei de nieuwe werf van Feadship / Royal Van Lent aan de Basisweg in de haven van Amsterdam, met ruimte voor superjachten tot 160 meter. Rechts directeur Jan-Bart Verkuyl. De opening is onderdeel van de viering van het 170-jarig jubileum van Royal Van Lent Shipyard, dat al sinds 1849 een scheepswerf heeft op De Kaag. (Foto ANP / Lex van Lieshout)

Koningin Maxima opende donderdag 16 mei de nieuwe werf van Feadship / Royal Van Lent aan de Basisweg in de haven van Amsterdam, met ruimte voor superjachten tot 160 meter. Rechts directeur Jan-Bart Verkuyl. De opening is onderdeel van de viering van het 170-jarig jubileum van Royal Van Lent Shipyard, dat al sinds 1849 een scheepswerf heeft op De Kaag. (Foto ANP / Lex van Lieshout)

Maritiem-technologische sector maakt ‘kleine stap vooruit’ in 2018

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook