Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Derde pusher tug voor Kaspische Zee in Kampen te water

KAMPEN

De pusher tug Trewenna voor Silverburn Shipping Group is vrijdag 17 mei te water gelaten bij Thecla Bodewes Shipyards in Kampen. De boot wordt ingezet op de Kaspische Zee voor zowel offshore support activiteiten, zeegaande sleeptransporten als ook binnenlandse duw- en sleeptransporten.

1 / 1
De Trewenna in Kampen kort voor de tewaterlating. (Foto TB Shipyards)

De Trewenna in Kampen kort voor de tewaterlating. (Foto TB Shipyards)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook